CategoriesMarkförvärv Nyheter

Gnesta ligger söder om Stockholm i närheten av Södertälje. Projektet består av 25 353 kvm mark fördelat på 24 fastigheter (tomter som sitter ihop). Vi har för avsikt att skapa 72 byggrätter i form av radhus. Byggnadsareorna för hela projektet summerar till cirka 10 000 kvm BTA och
8 800kvm BOA.

Förvärvet är villkorat med att ett tillägg i den befintliga detaljplanen ska vinna laga kraft och planerat tillträdet är under det fjärde kvartalet 2021.

Projektet ligger idylliskt till, cirka 200 meter från vattnet. Vi planerar att samtliga bostäder ska få vattenutsikt. Detta möjliggörs genom generösa takterrasser som dessutom ska utrustas med utekök samt en utomhusdusch. Området ligger strategiskt rätt med goda kommunikationsförbindelser till bland annat pendeltågsstationen i Gnesta som går direkt till City på cirka 55 minuter. Det finns även en till pendeltågslinje (SJ) som går direkt från Gnesta till City på cirka 35 minuter om man inte vill stanna på de övriga hållplatserna.

– Detta är ett väldigt attraktivt förvärv för Bricknova och vi utvärderar just nu två huvudspår med projektet. Det ena innebär att utveckla bostadsrätter. Det andra är att bygga och behålla fastigheterna som hyresrätter. Det skulle därmed bli koncernens första hyresprojekt. Ledningen tillsammans med styrelsen kommer att välja det alternativ som blir bäst för Bricknova,
Säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer