CategoriesMarkförvärv Nyheter

Bricknova växer i snabb takt och har förvärvat en fastighet i Nynäshamns kommun. Säljaren är OBOS, en av Nordens största bostadsbyggare. Fastigheten Skonaren 4 omfattas av lagakraftvunnen detaljplan om 3,2 hektar mark, vilken tillåter en byggrätt på cirka 9 300 kvadratmeter för bostadsändamål.

Bild på Bricknovas bostadsprojekt i Nynäshamn samt på Bricknovas bostadsprojekt i Åkersberga, Stockholm.
Bild på Bricknovas bostadsprojekt i Nynäshamn samt på Bricknovas bostadsprojekt i Åkersberga, Stockholm.

Bricknova etablerar sig nu i Nynäshamn genom bostadsprojektet Nynässagan, vilket består av 74 moderna och stilrena radhus med en boarea mellan 110–130 kvm. Bolagets bostadsköpare är engagerade och medvetna. Därför lägger Bricknova stor vikt vid hållbar arkitektur och tidlös design. Bostadsområdet ligger i populära Sandhamn, strax söder om centrala Nynäshamn. Här är det nära till det småskaliga och naturnära och samtidigt på pendlingsavstånd till Stockholm. Projektet beräknas vara uppfört och inflyttningsklart under slutet av 2023.

Förvärvet är helt i linje med vår strategi att utveckla högkvalitativa bostäder till överkomliga priser i attraktiva områden inom Storstockholm. Bostadsprojektet Nynässagan ger oss goda förutsättningar för fortsatt stadsutveckling i Nynäshamns kommun. Vi är ivriga att dra i gång projektet ordentligt efter vårt tillträde den 15 november 2021, säger grundare och vd Orlando Villacrez, Bricknova.

Tillsammans med Nynäshamns kommun och OBOS, som närmsta grannar, vill vi möjliggöra för fler att uppfylla sina bostadsdrömmar genom att få en möjlighet att bo ett stenkast från skärgården samtidigt som storstadslivet är på pendelavstånd till rimliga priser, avslutar Orlando Villacrez.

OBOS har nyligen utvecklat två angränsande tomter och har flera bostadsprojekt i kommunen.

För mer information, vänligen kontakta:

Orlando Villacrez, grundare och vd, Bricknova
Mail: orlando@bricknova.se

Ulrika Liiv
Kommunikations- och Hållbarhetschef, OBOS
Mobil: +46 705 680 064
Mail: ulrika.liiv@obos.se

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer