CategoriesNyheter Rekrytering

Vi kan stolt meddela att vi nu lyckats attrahera en mycket stark kandidat till vårt team inom finans på Bricknova. Alexander Josefsson ansluter till bolaget och kommer att axla rollen som Chief Business Controller.

Alexander är utbildad civilekonom med inriktning mot finans och redovisning. Han har 12 års relevant erfarenhet från olika roller inom näringslivet. Karriären inleddes på EF education med placering på huvudkontoret i Schweiz.  Därefter valde Alexander att flytta tillbaka till Stockholm under år 2013 för att påbörja ett nytt uppdrag på den brittiska banken – The Royal Bank of Scotland (RBS)*.

Uppdraget innebar för Alexander att axla en viktig roll (under 6 år) som nordisk ekonomichef för RBS Bank/Markets och RBS Nordisk Renting – Fastighetsleasing. Rollen har innefattat personalansvar över ett eget team inom bankens ekonomifunktion samt att utveckla nya mer effektiva processer inklusive implementation av nya IT och rapporterings-system. Utöver det har Alexander varit ansvarig för diverse förvärv och avyttringar av företag, finansieringsfrågor samt de löpande rapporteraringar till bankens ledningsgrupp.

Alexanders erfarenhet från ledande befattningar inom finans med inriktning mot fastigheter kombinerat med hans personliga egenskaper som en högpresterande och driven person med en beprövad ledarerfarenhet gör honom till ett perfekt tillskott till Bricknovas befintliga team och stödjer oss vidare i vår tillväxtresa.

Alexander tillträder sin tjänst 3 januari 2022.

”Alexanders erfarenhet från ledande befattningar inom finans med inriktning mot fastigheter kombinerat med hans personliga egenskaper som en högpresterande och driven person med en beprövad ledarerfarenhet gör honom till ett perfekt tillskott till Bricknovas befintliga team och stödjer oss vidare i vår expansion” säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB


*Royal Bank of Scotland, numera känt som Natwest Bank har en balansräkning som är cirka tre gånger så stort som SEB. (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_banks) och klassar sig idag som en av världens största banker.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer