Bricknova

En stadig grund

Bricknova grundades slutet av år 2016 av Orlando Villacrez ur en förståelse för bostadsmarknadens utveckling, med målet att ligga steget före marknadens efterfrågan. Martin D´Amore anslöt som medgrundare i slutet av år 2018. Bolagets koncept går ut på att bygga hus i bostadsrättsform och därigenom möjliggöra för fler människor att uppfylla sina husdrömmar utan att begränsas av prisbilden på Stockholms bostadsmarknad. Vår metod är beprövad och anpassas efter marknadens behov. Vi köper mark, förädlar områden och bygger tidlösa hem till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Vi bygger inte hus

Vi skapar hem

Vision

Hem för alla

Vår passion är att erbjuda den vanliga familjen en möjlighet att bo i ett nyproducerat hus med hög kvalité i attraktiva områden till ett överkomligt pris. Vår vision är att skapa hem som vi själva skulle vilja bo och leva i. Det är först då vi känner att vi har lyckats.

Vi bygger inte hus – vi skapar hem.

Mission

Högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknovas bostäder utvecklas enligt principen att skapa moderna, tidlösa och stilrena hem i attraktiva områden runtom Storstockholm. Priset för våra bostäder ligger lägre än snittpriset i Storstockholm då vi arbetar med låga ingångsvärden genom kostnadseffektiva bygg- och försäljningsprocesser.

Design möter funktion

Praktiska lösningar och estetik behöver inte stå i motsats till varandra. Vi bygger konsekvent efter marknadens och målgruppens efterfrågan. Våra hem är byggda för att stå sig över tid och kunna anpassas kontinuerligt till den personliga stilen hos alla som bor i våra bostäder. Vi strävar efter ett slutresultat som är stilrent, modernt och funktionellt. Som sig bör har vi självfallet fokus på hållbar kvalitet och miljö vid val av material och konstruktion. Detta är en viktig faktor både för den medvetne slutkunden och oss på Bricknova.

2021

Projekt Valsjöskogen

Organisationen

Ett stadigt team

Vi bygger en stark organisation på samma sätt som vi bygger våra hus: På en stabil grund i det team som är Bricknova. Gemensamt för oss och alla i Bricknova teamet är en passion för fastigheter och viljan att låta fler förverkliga sina husdrömmar.

Oavsett om det är hållfasthetslära eller exceptionell arkitektur som inspirerar finns det många möjligheter att leva ut sin passion hos Bricknova. Människors olikheter och individuella driv är en av våra styrkor och den mångfald vi består av är en viktig inspirationskälla till våra projekt. Vi är en platt organisation som välkomnar idéer och åsikter, både inom och utanför Bricknova. 
      Genom vår lyhördhet är vi formbara, kan lära oss av andra, utmanas och ligga steget före. 
      Den öppenheten är även nyckeln till vårt precisionsarbete – för att göra rätt måste vi våga ifrågasätta och tänka nytt.

Våra medarbetare betyder mycket för oss och för att växa som organisation är det viktigt att se på varje medarbetares behov. Vi tror på ett starkt team där varje medarbetare äger Bricknovas vision och kan göra sin röst hörd. Vi tar vara på våra medarbetares kunskaper och ser till att de får möjlighet att utmanas och växa i sin roll. Vi tror på ledarskap genom vägledning och delegerar tydliga ramar under eget ansvar.  
      Våra grundvärderingar är inget vi tummar på. Det är utifrån dem vi skapar förutsättningar att vara en attraktiv arbetsgivare, framgångsrikt företag och i slutändan kunna leverera hållbara bostäder till våra kunder. 

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer