CategoriesNyheter

SEB som nu efter att ha följt Bricknovas utveckling under lång tid, valt att inleda ett samarbete med bolaget. Samarbetet innebär att SEB blir den bank som står för slutfinansieringen i vårt projekt, BRF Byrsta Äng och BRF Kummelnacka.

– Som ett fastighetsutvecklingsföretag är det otroligt viktigt för oss att erbjuda marknaden en attraktiv produkt. Vi känner oss allt mer trygga med att våra hem attraherar målgruppen väl. Detta bevisas genom den snabba försäljningshastighet vi noterar varje gång ett nytt projekt har säljstart.

För att ytterligare stärka vår produkt är vi även måna om att säkerställa en robust och ljus framtid för våra bostadsrättsföreningar och därmed blir samarbetet med SEB en naturlig del av den tryggheten, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer