CategoriesNyheter Pressmeddelande

Bricknova – bolaget som erbjuder nyproduktion av tidlösa och stilrena hem i attraktiva områden i Storstockholm till överkomliga priser – är inne i en stark utveckling och spränger nu miljardvallen. Bricknovas projektportfölj är värderad till ca 1,1 miljarder kronor och bolaget har satt som mål att öka projektintaget med ytterligare 1 mdkr under 2022. Därefter planerar bolaget för en fortsatt hög årlig tillväxttakt.

Prisvärda bostäder i Stockholmsregionen har varit ett signum för Bricknova ända sedan bolaget grundades för fem år sedan. Genom framgångsrika bostadsprojekt i Tyresö, Åkersberga, Haninge, Botkyrka, Nacka, Gnesta och Nynäshamn gör Bricknova det möjligt för fler människor att uppfylla sina bostadsdrömmar till rimliga priser utan att behöva ge upp närheten till en storstad. I undersökning efter undersökning framgår det tydligt att långt mer än hälften av alla tillfrågade önskar bo i villa, parhus eller radhus och inte i lägenhet. Trots detta är det mestadels lägenheter som byggs i Sverige sedan lång tid tillbaka.

Bricknova har i år stärkt upp sin organisation med flertalet nyckelpersoner både i operativa roller och i styrelsen. Bolagets styrka ligger i att hitta och skapa bra affärer, bygga team och rekrytera duktiga medarbetare, samtidigt som bolaget är ett av få i fastighetsbranschen som speglar den mångfald som andra bara pratar om. 2021 har beräknat resultat om ca 60 mkr och för 2022 är målet att uppnå ett koncernresultat om ca 150 mkr.

Bricknovakoncernen har under hösten sprängt miljardvallen i projektportföljen, vilket är ett kalenderår före våra egna prognoser och vi jobbar intensivt för att öka antalet drömboenden ytterligare. Vi erbjuder en prisbild som många bostadsköpare har råd med samtidigt som tillgången på byggrätter är god på transaktionssidan. Här kan vi både verka och växa genom att vi utvecklar bostäder som faktiskt möter efterfrågan som finns på marknaden, säger grundare och vd Orlando Villacrez, Bricknova.

Efterfrågan på småhus, radhus och parhus är fortsatt stark. Vi är övertygade om att vi kommer ta på oss en ännu större kostym under nästa år. Om en månad blir vi fem år gamla och vår resa har bara börjat, fortsätter grundare och vd Orlando Villacrez, Bricknova.

För mer information, vänligen kontakta:
Orlando Villacrez, grundare och vd, Bricknova
Telefon: 08 – 128 28 082
Mail: orlando@bricknova.se


Om Bricknova
Bricknova erbjuder högkvalitativa bostäder till överkomliga priser i Stockholmsregionen. Med kunden i fokus och hög anpassningsförmåga kan bolaget erbjuda attraktiva och hållbara bostäder som efterfrågas av många. Bricknova grundades 2016 av Orlando Villacrez och 2018 anslöt medgrundaren Martin D’Amore. 

Bricknova är geografiskt positionerat inom Storstockholm med projekt i Tyresö, Åkersberga, Haninge, Botkyrka, Nacka, Gnesta och Nynäshamn. Bricknovakoncernen har idag en projektportfölj bestående av 26 980 m2 BOA med samlat värde om 1,1 mdkr. https://bricknova.se/

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer