CategoriesNyheter Pressmeddelande

Vi bygger inte hus, vi skapar hem. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären som görs i livet. Bricknova har därför tagit fram ett utökat trygghetspaket som innefattar ett antal olika faktorer för en mer säker och trygg bostadsaffär.

I Bricknovas trygghetspaket ingår bland annat skydd mot dubbla boendekostnader under tiden du säljer din gamla bostad. Du har även möjlighet att efter särskild prövning skjuta upp tillträdesdagen med en extra månad. Med trygghetspaketet krävs heller inte någon förskottsbetalning vid ditt bostadsköp. Som alltid säkerställer Bricknova att alla bostadsrättsföreningar överlämnas med en sund och trygg ekonomi.

– Vår ambition är att skapa förutsättningar för en trygg kundresa, från köp till inflyttning och förvaltning. Därför är vi glada över att kunna presentera Bricknovas utökade trygghetspaket för våra kunder, säger Orlando Villacrez, grundare och VD, Bricknova.

Ta del av Bricknovas trygghetspaket i sin helhet här: Bricknova – Ett tryggt köp.


För frågor och mer information om Bricknovas bostäder och trygghetspaket, vänligen kontakta:

Brita Winsa, Projektutvecklare, Bricknova
Telefon: +46 76-312 78 89
Mail: brita@bricknova.se

Cision: Bricknova lanserar utökat trygghetspaket

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer