CategoriesNyheter Rekrytering

Anna är en lagspelare med lång erfarenhet från flera relevanta branscher, däribland att driva ett eget företag inom homestyling.


Annas intresse för bostadsbranschen har genomsyrat hennes tidigare karriär. Hon har följt bostadsmarknaden under 10 års tid och ständigt varit uppdaterad om det senaste inom branschen. Anna har arbetat som koordinator på ett av landets ledande fastighetsförmedlingsföretag och är certifierad säljcoach. Två viktiga kompetensområden som kommer att gagna hennes roll på Bricknova.

Anna har en god förståelse för digital marknadsföring och vet hur viktigt det är att synas digitalt för dagens bostadsköpare.

Som utbildad mäklarassistent, homestylingkonsult och säljcoach är hon van att agera spindeln i nätet. Hennes fingertoppskänsla för inredning och design gör att vi kan fortsätta skapa attraktiva och hållbara hem.

Anna vet vad som krävs för att lyckas med bostadsförsäljning och drivs av att se försäljningsresultat. Vi är övertygade om att Anna kommer att tillföra ett stort värde till Bricknova koncernen.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer