Välkommen Hem

Bricknova är stolta över att presentera projektet BRF Valsjöskogen som består av 17 enheter fördelat på 8 tvåbostadshus och en minivilla. Strax öster om Åkersberga centrum vid det befintliga området Margretelund uppförs detta naturnära bostadsområde med närhet till både bekvämligheter och friluftsliv. Med både skog, sjö och skärgård runt knuten är detta den perfekta platsen för rekreation. På femton minuter nås två av Stockholms mest omtyckta golfklubbar som vintertid även prepareras med skidspår.

Åkersberga Köpcentrum med dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer ligger endast 10 minuter bort och ännu närmare finns flertalet förskolor, skolor och livsmedelsbutik med postombud. BRF Valsjöskogen är den perfekta platsen för familjer och de som vill njuta lite extra av livet utan att kompromissa med närheten till service. En rofylld plats samtidigt som man på 40 minuter når stadens puls i centrala Stockholm.

  • Status Till Salu
  • Area 50 - 156 m²
  • Location Åkersberga
  • Typ Tvåbostadshus
  • Antal Bostäder17
  • InflyttningQ4 2022-Q2 2023

Tvåbostadshuset

Med sovrum och sällskapsytor på tre plan är detta hus perfekt för den större familjen

Vårt tvåbostadshus välkomnar er in till en generös hall med smidig tillgång till ett helkaklat badrum samt en inredd tvättstuga. Från hallen fortsätter den öppna planlösningen mot hemmets hjärta – det stora köket. En social samlingsplats med väl tilltagna arbetsytor, gott om bänkskåp med utdragsförvaring, integrerade vitvaror och om önskat en fantastisk köksö (tillval).

Entréplanets öppna planlösning sträcker sig in mot vardagsrummet där höga glaspartier öppnar upp sällskapsytorna mot den stora träaltanen. Här finns plats för både ett större matsalsbord och familjesoffan.

På övre plan finns ett allrum där hela familjen får plats för en tv-kväll och genom det höga fönsterpartiet har man utsikt över uteplatsen. Intill allrummet finns tre sovrum med stora fönsterytor och inbyggda garderober. I det lyxiga badrummet finns både dusch, badkar, kommod med två handfat och spegelskåp.

På tredje plan och högst upp i huset under snedtak finns ytterligare en möblerbar hall med ljusinsläpp från ett takfönster. Här finns två sovrum eller potentiella kontor om man önskar möjligheten att arbeta hemifrån. Utöver detta finns ett stort och praktiskt förvaringsutrymme – kanske er nya walk-in-closet?

Den stilrena och vackra interiören i gråskala med vitpigmenterat ekgolv och väl utvalda inredningsdetaljer går enkelt att sätta sin prägel på, samtidigt som denna smälter fint samman med naturen runt om och husets exteriör.

Huset har ett modernt nordiskt uttryck med skånetakfot, slät stående fasadpanel och platta takpannor. Till huset ingår även ett förråd ute på tomten och ett rejält skärmtak ovanför entréterrassen. Uppvärmning sker via frånluftspump och vattenburen golvvärme på entréplanet. Ytterväggarna har extra isolering och träfönsterna är klädda med aluminium för ett underhålls- och energisnålt hem.

Virtuell rundtur i tvåbostadshuset

3D Tour

BRF Valsjöskogen

KATALOGEN