CategoriesRekryteringsannonser

Bricknova är ett entreprenörsdrivet fastighetsutvecklingsbolag som på sitt sjätte verksamhetsår och har över en miljard i projektportfölj med en förväntad fortsatt stark tillväxt. Bricknova har positionerat sig som en av de ledande bostadsutvecklarna i Storstockholm när det gäller mellansegmentet (20-80 enheter) och bygger historiskt parhus, radhus och villor i brf-form.

Bolaget har knappt 20 seniora medarbetare, en mycket stabil ekonomi, en professionell och namnkunnig styrelse likväl finansiellt starka investerare. Bricknova fortsätter sin accelererade och kontrollerade expansion som bland annat innebär att bredda projektportföljen med flerfamiljshus.

Bricknova har inlett arbetet med att rekrytera en affärsutvecklare vars huvudfokus är att hitta nya markinvesteringar och projekt men också ett säljansvar för försäljningen gentemot slutkund via mäklare. För rätt person finns möjlighet till ett attraktivt optionsprogram som kommer att fastställas för rollen under hösten samt implementeras under Q1 2023. Tjänsten innebär för rätt person stora möjligheter att bli Bricknovas framtida affärsutvecklingschef dit vägen kan vara kort.

Rollen som Affärsutvecklare

Rollen är en ny i bolaget där ansvaret att köpa in nya markrättigheter historiskt har fördelats på de båda grundarna. Med tanke på bolagets fortsatta expansion behöver bolaget rekrytera en person som på heltid utvecklar detta viktiga område. Det innebär stora möjligheter att vara med och utveckla och påverka rollen där du blir en viktig person för bolagets fortsatta expansion.

Du kommer dagligen att arbeta nära bolagets grundare och VD, medgrundare och Operativ Chef samt Finanschef och bolagets chefsjurist. Då bolaget är entreprenörsdrivet innebär det korta beslutsvägar där det sätts stort fokus på varje anställd.

Team är både kärnan och hjärtat i Bricknova. Parollen “först bygger vi teamet och sedan husen” innebär fokus på teamet och samhörighet med plats att få vara den man är och utrymme och stöd att bli ännu bättre på det man redan är bra på.

Rollens viktigaste del är att bygga upp en struktur för markförvärv via rådgivare eller direkt med markägare och rollen innebär både operativt och strategiskt ansvar. I rollen ingår även ett säljansvar för försäljning av bostäder till slutkund via utvalda mäklare.

Vem är du?

Din bakgrund kan vara allt från en säljande roll inom mäklarbranschen till att jobba med affärsutveckling på någon bostadsutvecklare. Förståelse eller erfarenhet från transaktioner är mycket meriterande likväl om du har ett stort kontaktnätverk bland mäklare, bostadsutvecklare eller markägare.

Som person är du orädd, starkt säljorienterad, gillar att ta stort ansvar, är självgående, gillar högt tempo, drivs av resultat och högt uppsatta mål samt trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik.

Arbetsplats

Kontoret ligger i Stockholm City.

Ansökan

Sista ansökningsdag 18 oktober 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart du har möjlighet!

I denna rekrytering samarbetar Bricknova med 2 Expand AB. Rekryteringsprocessen är startad och du kan anmäla ditt intresse direkt till hans@2expand.se alternativt kontakta Hans Söderqvist per telefon på 0708-708560 vid frågor.

 

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer