CategoriesNyheter Rekrytering

Arbetet med att få till ett starkt team inför den kommande tillväxtresan fortsätter. Vi kan stolt meddela att vi lyckats rekrytera Richard Suneson som ny arbetschef på Bricknova.

Richard är en passionerad husbyggare med över 30 års relevant erfarenhet. Han inledde karriären i tidig ålder som snickare. Därefter startade han ett eget byggföretag där han under 15 års tid arbetade som totalentreprenör. Detta blev en mycket lärorik period med erfarenhet från att bygga över 80 stycken enfamiljshus helt från grunden.

De senaste 20 åren har Richard arbetat som arbetsledare, platschef, projektchef samt arbetschef. Senast uppdraget var på Skanska där han axlat rollen som produktionschef med ett ansvar för den interna och externa logistiken för det prestigefyllda projektet ”Nya Slussen”.

Richard har ett starkt intresse för ledarskap och brinner för att bilda sammansvetsade team som tillsammans presterar bättre.

Richard tillträder sin tjänst den 29:a november 2021. 

”Tack vare rekryteringen av Richard som vår andra arbetschef på Bricknova börjar vi nu närma oss det team som behöver finnas på plats för att ta oss igenom nästa tillväxtfas, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB”

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer