CategoriesNyheter Rekrytering

Christian inledde sin karriär på Kirunas Järgarregemente följt av en utbildning för Militärtjänstgöring inom Förenta Nationerna. Genom åren har han löpande värvat arbetet med utbildning och genomgått flera utbildningar inom projektledning på KTH, PBL på Stockholms universitet samt andra branschspecifika utbildningar med fokus på entreprenadjuridik, ekonomi samt ledarskap.

Han är idag en erfaren Arbetschef, beställare och ombud för genomförande av projekt inom nyproduktion av stadsradhus och flerbostadshus samt större ROT-projekt inom kommersiella fastigheter.

Hans tidigare uppdrag som arbetschef där han hade ett helhetsansvar för byggprojekten gör honom till en viktig resurs för Bricknova. Christian kommer som Arbetschef att ansvara för projektcheferna, platscheferna samt arbetsledarna och rapportera direkt till ledningen på Bricknova.

Christian har en vinnarinstinkt som han gärna sprider inom sitt team. Han tränar flitigt och gillar att vara ute i naturen. Utöver sitt arbete som Arbetschef på Bricknova har han dykning som en stor passion i livet.

Hans mål är att stödja kollegorna i att genomföra allt fler lyckade projekt så att Bricknova kan fortsätta sin expansionsresa med förbättrad lönsamhet.

”Att vi lyckats rekrytera en så kompetent och erfaren arbetschef med en stark vinnarinstinkt är väldigt givande för Bricknova. Jag ser fram emot Christians bidrag till Bricknova-familjen, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova.”

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer