CategoriesNyheter Rekrytering

Bricknova stärker teamet med Joakim Künstlicher som fyller en ny roll, Head of Capital Markets.

Joakim är utbildad civilekonom vid Lunds universitet och har närmare 24 års erfarenhet från finansmarknaden. Han har arbetat med institutionell försäljning, kapitalmarknadsrådgivning, affärsutveckling och flertalet investeringar.

Karriären inleddes på UBS som är ett av världens största internationella finansbolag. Därefter en tid på storbanken Nordea följt av 13 framgångsrika år på den börsnoterade nordiska investeringsbanken ABG Sundal Collier där han som Partner på firman ansvarade för institutionell försäljning, affärsutveckling, kapitalmarknadsrådgivning samt originering.

Joakim arbetade därefter under 4 år som ansvarig för Group Business Development inom Catella-koncernen (Nasdaq Mid Cap) med verksamhet i 14 länder inom bank, fond och fastigheter.

Idag är Joakim engagerad i egna investeringar och som senior advisor och styrelsemedlem. Bolagens verksamhetsområden spänner från digitala affärsmodeller till mineralprospektering.

Joakim tillträder sin tjänst hos Bricknova den 8 september 2021.

”Relationen till kapitalmarknaden är en viktig fråga för Bricknova och vi har genom Joakim knutit till en väldigt kvalificerad person för det uppdraget. Jag ser fram emot att arbeta med Joakim gällande bolagets strategiska frågor inom investor relations”
säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer