CategoriesNyheter Pressmeddelande

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Stockholmsregionen och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem. Målet är att leverera kvalitet, design och material i toppklass, utan att kostnaden för köparen skenar.

I en tid när efterfrågan på enfamiljshus och parhus ökar fyller företag som Bricknova en viktig roll. Dels för att utmana en hög prisbild, dels genom att förverkliga mångas drömboende i Stockholm. Både Johan och Kristina är delägare i bolaget och har inträtt i styrelsen. Johan Nordenfalk är Bricknovas styrelseordförande och Kristina Alvendal styrelseledamot.

Det som är intressant med Bricknova är så klart affärsidéen: att bygga attraktiva villor och parhus som många har råd med. I en tid med höga bostadspriser och svårighet att hitta mark visar grundarna och övriga medarbetare i Bricknova att det är möjligt att gå mot strömmen och det gillar jag,
säger Kristina Alvendal.

Att få jobba med entusiastiska entreprenörer är fantastiskt energigivande och vi ser redan tecken på att vi kommer att få en mycket attraktiv tillväxt i bolaget framöver. Jag ser fram emot att bidra till Bricknovas fortsatta resa,
fortsätter Johan Nordenfalk

Johan Nordenfalk är tidigare advokat och partner på Hamilton Advokatbyrå i Stockholm samt har haft olika operativa roller som bland annat operativ chef för Catella-koncernen (Nasdaq Mid Cap) med verksamhet inom finans och fastigheter i 14 länder.

Kristina Alvendal är stadsbyggnadsexpert och driver eget bolag inom fastighetsutveckling. Hon har ett långt förflutet inom politiken, bland annat som stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd. Därtill uppdrag som etableringschef för Lidl och VD för Airport City Stockholm. Kristina är verksam som styrelseproffs med ett flertal styrelseuppdrag, bland andra Intea Fastigheter AB, Svefa AB, AF-Gruppen ASA, och Danske Hypotek.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Nordenfalk, 0708–647 484
Kristina Alvendal, 0733–508 918

Om Bricknova
Bricknova erbjuder högkvalitativa bostäder till överkomliga priser i Stockholmsregionen. Med kunden i fokus och hög anpassningsförmåga kan bolaget erbjuda attraktiva bostäder som efterfrågas av många. Bricknova grundades av Orlando Villacrez tillsammans med medgrundaren Martin D’Amore.

Bricknova har projekt i Tyresö, Åkersberga, Haninge, Botkyrka och Nacka. Utöver dessa områden har Bricknova även förvärvat ett projekt i Gnesta bestående av 72 radhus. Bricknova koncernen har idag ett värde av 707 mkr i projektportföljen. I dagsläget är Bricknova geografiskt positionerat inom Storstockholm.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer