Alex är utbildad byggnadsingenjör med inriktning mot hållbart byggande (Passivhus).

Han kommer närmast från byggjätten Skanska, där han haft ett flertal relevanta roller. Hans karriär på Skanska började som produktionsingenjör, därefter arbetsledare och de sista tre åren som produktionschef med ett helhetsansvar för projekt i en storlek upp till 950 MSEK. Rollen som produktionschef (Bas-P, Bas-U) innefattar ett helhetsansvar. Det innebär att hantera ekonomin, juridiken samt det slutliga överlämnandet till beställaren av byggprojektet.

Alex är en ambitiös och motiverad person som alltid strävar efter bästa resultat. Han titulerar sig som den produktionschef som levererat bäst resultat i sitt distrikt. Tack vare bra och säkra rutiner i byggprojekten har Alex projekt helt lyckats undvika arbetsplatsolyckor.

Vi är glada att vårt team av byggingenjörer in-house nu får möjligheten att ta del av Alex värdefulla erfarenheter från tiden på Skanska.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.