Vi presenterar Brita Winsa som ytterligare stärker vårt team av projektledare in-house.

Brita är utbildad byggnadsingenjör med bred erfarenhet från såväl konsultsidan som beställarsidan, privata samt statliga (FMV) sektorn. Hon är certifierad kontrollansvarig enligt plan- och bygglagen samt diplomerad fastighetsförvaltare. Som projektledare och kontrollansvarig har hon haft uppdrag som sträcker sig från mark och infrastruktur till ny- och ombyggnationer av allt ifrån villor till serviceboenden.

Ett exempel på hennes meritlista är rollen som övergripande byggansvarig för samtliga renoverings, om- och tillbyggnadsprojekt samt för upprättandet av underhållsplaner för samtliga fastigheter på Riksidrottsförbundets Idrottsinstitut på Bosön.

Brita senaste tjänst var som projektledare på Försvarets Materielverk för uppdrag inom området ledningssystem och garnisonsanläggningar med Försvarsmakten som beställare. Där projektlede hon utförandet av entreprenader avseende teknisk bevakning, tele/data och fastighetsnät från projekteringsfas till slutbesiktning.

Vi lägger stor vikt i att våra byggprojekt ska fortlöpa effektivt och inom budget. Därför är vi glada att vi lyckats rekrytera Brita till Bricknova för att rusta bolaget för den planerade tillväxtresan under 2021.

Brita Winsa tillträder sin tjänst som byggprojektledare på Bricknova fr.o.m. 1 mars 2021.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.