Bricknova lyckas sälja 97% av bostäderna i projektet Vega Oasen, vegaoasen.se, i Haninge kommun på 10 dagar. Detta innebär att Bricknova slår det tidigare säljrekordet från hösten 2018 då bolaget lyckades sälja slut 90% av ett projekt i Tyresö på 14 dagar.

”Bricknova har varit övertygat om sitt koncept moderna och stilfulla hem till attraktiva priser kommer att bli framgångsrikt, men det ger en helt annan tillfredställande känsla när man även får ett kvitto av kunderna på detta. Jag passar på att tacka samtliga medarbetare på Bricknova för deras fantastiska insats. Likaså ett stort tack till Stefan Sandin – vår stjärnmäklare på Skandiamäklarna i Haninge och Nynäshamn.”
säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.