CategoriesNyheter

Bricknova anställer en senior senior projektledare, Ansgar Borgvall. Bricknova befinner sig i en kraftig tillväxtfas bl.a. fler fastigheter förvärvas och projekteras. Ansgar förväntas bli en stark pelare i Bricknova koncernens förvärvs- och projekteringsverksamhet.

Ansgar är utbildad ingenjör inom byggteknik och besitter ett helhetsperspektiv av byggprocessen. Han har tidigare bland annat drivit ett eget företag, Dala Mark och Bygg AB samt arbetat som entreprenadingenjör vid större entreprenadprojekt. Hans senaste uppdrag innefattade projektering, planering, upphandling samt det praktiska genomförandet av bostadsprojekt, vårdhem och LSS-boenden i Stockholmsregionen. Där arbetade han som platschef med BAS-U ansvar och en verksamhetsutvecklande roll med fokus på ekonomi, försäkringar och avtalsfrågor.

”Ansgar har en stark profil som passar väldigt väl in i den tillväxtfas Bricknova befinner sig i, jag ser fram emot att arbeta med Ansgar i både förvärvs- och projekteringsverksamheten”,
säger Martin D`Amore, COO Bricknova AB.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer