– Och utökar sin projektportfölj mot målet om 1 miljard kronor.

Bricknova förvärvar via dotterbolag mark i Åkersberga, totalt 8 fastigheter om 6 588 kvadratmeter mark, där det planeras att bygga parhus med totalt 24 enheter. Projektvärdet är beräknat till strax under 100 miljoner kronor och bidrar ytterligare till Bricknovas växande projektportfölj.

”Bricknova befinner sig i en tillväxtfas med ambition om att ha en aggregerad projektportfölj om 1 miljard kronor Q1 2022, detta är ett steg i den riktningen, som också motsvarar det genomsnittliga projektvärde Bricknova ser för kommande projekt 2021”,
säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.