Bricknova rekryterar CFO, Ricky Dhillon, i ett led att stärka bolagets funktioner inom ekonomi, finansieringar, bolagsstyrning samt digitaliseringsarbetet.

Ricky är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har en gedigen erfarenhet från uppdrag inom strategi, operationell exekvering, finansieringar, bolagsstyrning, digitalisering samt affärsutveckling. Ricky sitter i styrelsen för svenska Handelskammaren i Indien (SCCI) samt har tidigare varit rådgivare till bland annat Husqvarna. Han har även erfarenhet från livet som entreprenör vilket ger honom en god förståelse för de utmaningar Bricknova står inför under den pågående tillväxtresan.

”Ricky blir ett viktigt komplement till det existerande ledningsteamet och jag ser fram emot ett nära samarbete med Ricky i syfte att uppnå Bricknovas målsättning med stark tillväxt under kommande år”,
säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.