CategoriesNyheter

Svensk Bostadspartner AB (”SBP”) är ett av Finansinspektionen godkänt registrerat finansiellt institut. SBP har lång erfarenhet från projektutveckling och bankverksamhet, vilket skapar förutsättningar för fastighetsbolag att genomföra olika fastighetsprojekt i Sverige.

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Bricknovas koncept, att leverera moderna, tidlösa, stilrena och miljöanpassade hem med material i toppklass till bra pris, har blivit vårt signum. Bricknovas utveckling har under koncernens tre inledande år utvecklats enligt affärsplan. Projektportföljen närmar sig 300 miljoner kronor med det tydliga målet att under Q4 2022 nå 1 miljard kronor. För att hantera den fortsatta tillväxten som innebär allt fler samtidigt pågående byggprojekt krävs starka finansiella partners.

Bricknovas VD, Orlando Villacrez kommenterar samarbetet:

”Svensk Bostadspartner tillför det kapital som behövs för att fylla gapet mellan bankfinansiering och eget kapital, vilket är avgörande för Bricknovas fortsatta expansion. SBP tillför inte bara kapital i en snabb och bra process utan bidrar även med sin långa erfarenhet från projektutveckling, finansiell marknad och även med bra know-how”.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer