Promentor Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder konsumentkrediter samt finansiella tjänster vilka gör svenska företag effektivare och stabilare. Bolaget, som är en del av Serafimgruppen, startades år 2004 och verkar i hela Sverige samt har huvudkontor i Stockholm.

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Bricknovas ”IKEA-koncept”, att leverera moderna, tidlösa, stilrena och miljöanpassade hem med material i toppklass till bra pris, har blivit vårt signum. Bricknovas utveckling har under koncernens tre inledande år utvecklats enligt affärsplanen. Projektportföljen närmar sig 300 miljoner kronor med det tydliga målet att under Q4 2022 nå 1 000 miljoner kronor. För att hantera den fortsatta tillväxten som innebär allt fler samtidigt pågående byggprojekt krävs starka finansiella partners.

Promentor Finans grundare, Pär Ekstedt ser positivt på samarbetet:

”Bricknova är ett framgångsrikt fastighetsbolag som levererar hem för en hållbar framtid. Att bidra till en hållbar framtid är viktigt för oss på Promentor Finans och vi ser därför positivt på samarbetet. Vi ser även stor potential i Bricknova som bolag och dess framtida projekt, och är stolta över att kunna leverera en finansieringslösning som bidrar till en mer stabil, effektiv och hållbar utveckling”.

Bricknovas VD, Orlando Villacrez kommenterar samarbetet:

”Att inleda ett strategiskt samarbete med ett kreditmarknadsbolag som Promentor Finans AB är mycket positivt för Bricknovas fortsatta utveckling. Under hela processen har vi upplevt Promentor som väldigt engagerade, flexibla och professionella. Jag ser Promentors genomlysning av både Bricknova som företag och våra projekt som en positiv plattform för fler framtida samarbeten”.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.