CategoriesNyheter

Bricknova anställer en senior administrativ chef. Tjänsten innefattar en kombinerad roll som administrativ chef och kundansvarig. I och med den nya rekryteringen förstärker vi Bricknovas administrativa arbete med allt från fakturering till att hantera olika avtal och dokument.

Genom denna rekrytering förstärker vi även vår support och service mot våra kunder i allt från olika tillval till att de får en bättre helhetsupplevelse.

Jennie har arbetat i över 12 år på Cision Sverige AB, först inom Customer Support sedan som Contract Administrator. Under de sista 3 åren klev Jennie in i rollen som Media Researcher Scandinavia och var med och ansvarade för Cisions mediedatabas. Cision Sverige AB är för övrigt världens största distributör av pressmeddelanden. Jennie är en tillgång för oss på Bricknova och vi är väldigt stolta över att ha med henne i vårt team, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer