Bricknova anställer en senior administrativ chef. Tjänsten innefattar en kombinerad roll som administrativ chef och kundansvarig. I och med den nya rekryteringen förstärker vi Bricknovas administrativa arbete med allt från fakturering till att hantera olika avtal och dokument.

Genom denna rekrytering förstärker vi även vår support och service mot våra kunder i allt från olika tillval till att de får en bättre helhetsupplevelse.

Jennie har arbetat i över 12 år på Cision Sverige AB, först inom Customer Support sedan som Contract Administrator. Under de sista 3 åren klev Jennie in i rollen som Media Researcher Scandinavia och var med och ansvarade för Cisions mediedatabas. Cision Sverige AB är för övrigt världens största distributör av pressmeddelanden. Jennie är en tillgång för oss på Bricknova och vi är väldigt stolta över att ha med henne i vårt team, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.