CategoriesNyheter

Bricknova förvärvar flera tomter i Vega, Haninge Kommun – Stockholm. Bolaget har via sitt dotterbolag skrivit på avtal och tillträder under februari 2020. Planen är att utveckla området till flera parhus samt att gå ut till försäljning under Q3 2020.

– Kolatorp ligger i Vega och är ett attraktivt område i Haninge med endast 6 minuters gångavstånd till Vega pendeltågsstation. Vidare därifrån kan man ta direkttåg in till cityterminalen. Vega är barnvänligt, naturnära samtidigt som man har gångavstånd till matbutiker, dagis och skolor. Inte långt därifrån, endast 5 minuter med bil, ligger Haninge Centrum och på andra sidan Nynäsvägen ligger ICA Maxi. Planeringen av projektet börjar omgående.

– Tillträdet för fastigheten är planerad under första veckan i februari, 2020. Vi räknar med att få alla handlingar klara inom kort, bygglov har redan sökts och strax därefter kommer vi att inleda en försäljning, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer