Bricknova förvärvar flera tomter i Vega, Haninge Kommun – Stockholm. Bolaget har via sitt dotterbolag skrivit på avtal och tillträder under februari 2020. Planen är att utveckla området till flera parhus samt att gå ut till försäljning under Q3 2020.

– Kolatorp ligger i Vega och är ett attraktivt område i Haninge med endast 6 minuters gångavstånd till Vega pendeltågsstation. Vidare därifrån kan man ta direkttåg in till cityterminalen. Vega är barnvänligt, naturnära samtidigt som man har gångavstånd till matbutiker, dagis och skolor. Inte långt därifrån, endast 5 minuter med bil, ligger Haninge Centrum och på andra sidan Nynäsvägen ligger ICA Maxi. Planeringen av projektet börjar omgående.

– Tillträdet för fastigheten är planerad under första veckan i februari, 2020. Vi räknar med att få alla handlingar klara inom kort, bygglov har redan sökts och strax därefter kommer vi att inleda en försäljning, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.