Bricknova förvärvar över 15 000 kvadratmeter mark samt en samfällighetstomt i Botkyrka Kommun – Stockholm. Planen är att utveckla området genom att bland annat bygga moderna och generösa enfamiljsvillor, Minivillor och Studiohus. Bricknova kommer tillsammans med kommunen att ta fram hur infrastrukturen i området kommer att se ut och bolagets dotterbolag, Bricknova Entreprenad AB, kommer att ansvara för slutförandet. Försäljningsstart är planerad under första kvartalet 2020.

– Området Byrsta i Grödinge är ett attraktivt område som lämpar sig mycket väl för familjer att leva i, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Området har rätt förutsättningar genom att det är barnvänligt och naturnära med goda kommunikationer. Närmaste buss ligger inom 4 minuters gångavstånd från tomtgränsen. Dessutom finns förutsättningar för utökade SL-linjer i takt med att området utvecklas och växer. Planeringen av projektet börjar omgående och ritningar för villorna kommer att tas fram. Utöver de familjevänliga villorna så planeras det att även uppföra mindre studiovillor för de kunder som önskar att bo naturnära, men inte behöver ytan av en fullstor villa.

– Vi räknar med att få alla handlingar klara för styckning av befintlig tomt under de kommande veckorna. För Bricknova är detta ett väldigt spännande projekt, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.