CategoriesNyheter

Bricknova förvärvar ytterligare mark i Runsten – Haninge Kommun, Stockholm. Förvärvet är i samma område som Bricknovas tidigare förvärv under 2016. Den totala markytan uppgår till cirka 8 000 kvadratmeter. Syftet med förvärvet är att bygga parhus och dela upp marken på 10 tomter. Omsättningen för detta projekt är beräknat till cirka 42 Miljoner SEK. Tillträdet är 10 april 2018 och försäljning är planerad att startas under våren 2018.

– Förvärvet av marken görs i ett område där vi redan har färdigställt ett projekt från ax till limpa. Att vi köper ytterligare mark i samma område ser vi som positivt då vi redan har ett väl beprövat koncept som fungerar där. Vi har varit med från start och har sett till helhetsbilden över hur området har utvecklats sedan dess, vilket gör att vi känner oss väldigt trygga med förvärvet. Att bygga hem med kvalitet som fler har råd med är en del av vårt koncept och erbjudande. Att därefter förvärva mark i nya områden möjliggör för oss att marknadsföra dessa till attraktivare priser utan att tumma på kvaliteten, vilket ligger i linje med vår filosofi och affärsmodell. Runsten är ett område vi tror på då det är väldigt naturnära, och här finns dessutom en av Sveriges finaste hästgårdar, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Grant Thornton och Kriström Advokatbyrå i Sverige har varit rådgivare inför förvärvet och transaktionen.

Bricknova

Bricknova skapar hem för alla i attraktiva områden i Storstockholm – till priser som uppskattas av en större målgrupp, utan att tumma på kvalitet och design.

Bricknova AB (publ)
David Bagares gata 7, 111 38 Stockholm

Håll mig uppdaterad

© 2022 – Bricknova AB. All rights reserved.
info@bricknova.se

Aktiv Skola
Bricknova stödjer Aktiv Skola
Besök Aktiv Skola | Läs mer