Bricknova AB med dotterbolag ingår samarbete med Grant Thornton. Bolaget har expanderat snabbt och växt till sig under de första två kvartalen av 2017 och välkomnar den nya kompetensen Grant Thornton kan erbjuda koncernen.

– Vi har varit och pratat med flera aktörer på marknaden och det föll bara helt naturligt att vi skulle anlita Grant Thornton som rådgivare till vår koncern. Vi är jättenöjda med vårt val och välkomnar John Liljenfeldt från Grant Thornton som vår auktoriserade revisor, säger Orlando Villacrez, VD Bricknova AB.

Bricknova

Vi skapar hem för alla
– Med andra ord: Vi bygger högkvalitativa bostäder till överkomliga priser

Bricknova utvecklar nyproducerade bostäder i attraktiva områden i Storstockholm och skapar moderna, tidlösa och stilrena hem för alla utan att kostnaden löper iväg.

Bricknova AB
Birger Jarlsgatan 18, 114 34 Stockholm

håll dig uppdaterad

© 2020 – Bricknova AB. All rights reserved.